Zorgwinkel Epe is er voor u!

Zorgwinkel Epe staat u met raad en daad bij en biedt haar VIP deelnemers exclusieve voordelen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van gratis lenen van krukken, looprek en een rollator. Ook profiteren onze VIP deelnemers van kortingen bij diverse aangesloten partners en korting op de premie van de ziektekostenverzekering. VIP deelnemers hebben altijd een streepje voor!

Top 5 ledenvoordelen

 1. Gratis uitleen van krukken, looprek en rollator (maximaal 6 weken).
 2. Speciale VIP deelnemers prijzen in de Zorgwinkel Epe.
 3. Collectief voordeel op zorgverzekeringen.
 4. Voordeel bij partners;
 5. Gratis steunkousen spreekuur.

Persoonlijk en deskundig advies

VIP deelnemers van Zorgwinkel Epe zijn verzekerd van een deskundig en persoonlijk advies, ook aan huis. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van comfortabel wonen, welzijn en gezondheid.

Word nu VIP lid!

Voor slechts € 19,95 per jaar per huishouden bent u al VIP deelnemer van Zorgwinkel Epe. Het VIP voordeel is geldig voor alle thuiswonende gezinsleden (kinderen tot 23 jaar) en loopt per kalenderjaar, ongeacht de datum van aanmelding,

 • VIP deelname kost € 19,95 per jaar
 • Gratis krukken, looprek, rollator
 • Diverse voordelen bij winkels en bedrijven in Epe en omgeving.
 • Gratis gezondheidscheck bij Fysio-/oedeemtherapeut
 • Gratis consult natuurgeneeskundige
 • Bij Qualicateraar kunt u terecht voor alles op het gebied van catering. Wij zijn een flexibel bedrijf dat in kan spelen op al uw wensen. Wij zijn sinds 3 jaar gevestigd aan de Zuukerweg 23 te Epe.   Wij  verzorgen naast BBQ’s, lunches, live Cooking en hapjes ook 7 dagen per week (ook de Feestdagen)  maaltijdservice voor 7.95 p.p.   Dit zijn verse warme maaltijden op een porseleinen servies. De maaltijden bestaan uit:  een hoofdgerecht, soep of toetje of fruit of rauwkost.  Wij vinden het belangrijk iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten.

Ja, ik word VIP-deelnemer