blog02

Wij adviseren u graag.

Welkom op de site van Zorgwinkel Epe. Wij helpen u graag.

Zorgwinkel Epe is uw aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Epe en omgeving. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen, bij Zorgwinkel Epe kunt u terecht met al uw zorgvragen. Wij helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor alle tijd. Ook komen wij met onze thuisservice graag bij u, wanneer het u uit komt.

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Zorgwinkel Epe eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Zorgwinkel Epe over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Garantie

Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Dan volgen wij bij het afhandelen van dit soort artikelklachten de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die u als consument heeft op basis van de wet.

De wettelijke garantietermijn naar de consument is 2 jaar. Na deze termijn zullen er ook situaties voorkomen waarbij we coulance toepassen.

Zorgwinkel Epe houdt de wettelijk geregelde garantietermijnen aan.  Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan, indien van toepassing,  in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Afhankelijk van het artikel en de wijze waarop het artikel wordt afgenomen (uitleen, huur of koop) zijn er afwijkende garantiebepalingen. Hierover kan contact worden opgenomen met onze klantenservice via het e-mailadres info@zorgwinkelepe.nl of
per telefoon 0578 – 767 077.

 

Betalen

Voor bestellingen op onze webshop hanteren wij de volgend betaalmogelijkheid: iDEAL.

iDEAL
iDEAL is het betaalsysteem van Rabobank, ABN AMRO en ING. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al bankiert via internet kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL
• iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
• iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
• Toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken is om voldoende  gebruik te maken van iDEAL.
• Controle en overzicht op de betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Zorgwinkel Epe wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Ook kunnen wij u het artikel leveren op rekening. U dient dan eerst de factuur te betalen alvorens wij overgaan tot levering van uw gewenste artikel.

De derde mogelijkheid die wij bieden is automatische incasso. Dit kan periodiek of éénmalig. U vult hiervoor een formulier automatische incasso in en wij zorgen voor de rest.

Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent over onze producten. Als, om welke reden dan ook, het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. U dient het product in een originele, onbeschadigde verpakking en in een juiste verzenddoos te retourneren. Hygiëne producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Het recht op restitutie vervalt na 14 werkdagen, waarna de garantieperiode in werking treedt.

Geretourneerde producten worden alleen in behandeling genomen met een geldig aankoopbewijs en wanneer de bestelling ongeschonden, in originele verpakking en in juiste verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht het geretourneerde product te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Optie 1: Retour verzenden
U kunt het product terugsturen naar ons retouradres.

Zorgwinkel Epe
Beekstraat 15-17
8162 HA Epe

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert, zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 17,50 in rekening te brengen.

Indien u de volgende informatie toevoegt, kunnen wij sneller aan de slag:

 • Kopie van uw aankoopbon of bevestiging
 • Uw IBAN nummer
 • Optioneel reden van retour

Optie 2: Retour inleveren in een winkel
Het is ook mogelijk om de gekochte artikelen met overlegging van de aankoopbon te ruilen of te retourneren bij de Zorgwinkel Epe winkel. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, geeft de winkelmedewerker het bedrag contant terug of wordt een terugstort verzoek gemaakt en doorgestuurd naar de financiële administratie. In het laatste geval vraagt de winkelmedewerker naar uw IBAN gegevens.

Optie 3: Retour laten ophalen
Als u niet in de gelegenheid bent of fysiek niet in staat bent uw bestelling retour te zenden, kunt u het pakket laten ophalen door transporteur DHL. Hiervoor brengen wij   € 17,50  in rekening. Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak via 0578 -767 077 of via info@zorgwinkelepe.nl.

Hygiëne producten
Om hygiënische redenen mogen een aantal producten niet worden geretourneerd mits de producten in een origineel, ongeschonden verpakking zitten waarbij de zegel niet verbroken is. Dit geldt voor:

 • Kraamproducten en aanverwante producten (zoals Borstkolven, borstschilden, onderdelen van borstkolven, flesjes en aanverwante artikelen)
 • Ondergoed, buikbanden en aanverwante artikelen
 • Beddengoed, onderleggers en aanverwante artikelen
 • Matrassen, matrashoezen, hoofdkussens en aanverwante artikelen
 • Urinalen, urinaalborstels, urineschuitjes, ondersteken en aanverwante artikelen
 • Aan- en uittrekhulpmiddelen
 • Alle producten die in de badkamer of op het toilet gebruikt worden, zoals toiletverhogers, toiletstoelen, douchestoelen en douchekrukken
 • Verbandschoenen en bandages
 • Gipshoezen
 • Thermometers en aanverwante artikelen

Terugbetaling
Afhankelijk van de levering van de transporteur verwerken wij uw retourzending binnen een week. Zodra we uw retour behandeld hebben, mailen we u een creditfactuur en geven we de financiële administratie opdracht de terugbetaling in gang te zetten. Bij een geaccepteerde retourzending, betaalt Zorgwinkel Epe in een termijn van maximaal 14 werkdagen het bedrag terug.

Ophaalservice

U heeft één of meerdere hulpmiddelen in bruikleen ontvangen en heeft u die niet meer nodig? Dan bieden wij u twee mogelijkheden om deze weer aan ons te retourneren.

1. U kunt de hulpmiddelen ergens in de komende dagen weer inleveren bij onze Zorgwinkel aan de Beekstraat 15-17 te Epe. .

2. Als het voor u niet mogelijk is de hulpmiddelen zelf in te leveren, bijvoorbeeld door de grootte van het hulpmiddel of het ontbreken van passend vervoer, dan kunnen wij ze bij u ophalen.
Als u dat wilt, neem dan contact op met ons via 0578 -767 077 of via info@zorgwinkelepe.nl. Wij maken dan met u een afspraak, om het hulpmiddel op te komen halen.