blog02

Wij adviseren u graag.

Welkom op de site van Zorgwinkel Epe. Wij helpen u graag.

Zorgwinkel Epe is uw aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Epe en omgeving. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen, bij Zorgwinkel Epe kunt u terecht met al uw zorgvragen. Wij helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor alle tijd. Ook komen wij met onze thuisservice graag bij u, wanneer het u uit komt.

U wordt altijd geholpen door een fysiotherapeut, ergotherapeut of een gespecialiseerd zorgverlener. Dit is ook gelijk onze visie. Een paramedisch zorgverlener die u helpt bij uw klachten kan u ook het beste helpen bij het uitzoeken van de passende hulpmiddelen. Dit houdt voor ons in zorg op maat!

Wij zijn Marijke en Kitty. Samen staan wij voor kwaliteit en op en top klantvriendelijkheid.

 

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Zorgwinkel Epe eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Zorgwinkel Epe over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

 

VIP deelnemer en uw voordeel!

  • VIP deelname kost € 19,95 per jaar.
  • Gratis krukken, rolstoelen, rollator.
  • Diverse voordelen bij winkels en bedrijven in Epe en omgeving.
  • Gratis gezondheidscheck bij Fysio-/oedeemtherapeut.
  • Gratis consult natuurgeneeskundige.

 

Zorgwinkel Epe GRATIS thuisservice.

Advies afgestemd op uw situatie, gewoon bij u thuis.

– vrijblijvend advies

– deskundige en betrokken zorgverleners

– op afspraak wanneer het u uit komt.

Wilt u graag langer zelfstandig thuis blijven wonen? De zorg- en welzijnsproducten van Zorgwinkel Epe kunnen daarbij ondersteunen. Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen met u uw behoeften in kaart te brengen en u een passende oplossing te bieden. De adviseur is een gespecialiseerde fysiotherapeut, ergotherapeut of getrainde specialist en kan u uitgebreid informeren over de volgende producten:

 

Zorgwinkel Epe nieuwsbrief
Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste Zorgwinkel Epe nieuws, acties en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Maak een afspraak of stel uw vraag.